Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Három magyar bombázó készül Perugiába

2016.10.24

Három magyar bombázó készül Perugiába

A Miss Europe Continental Hungary szépségkirálynője és két udvarhölgye képviseli hazánkat decemberben Perugiában az európai szépségversenyen – tudtuk meg  július 18-án este Prancz Ádámtól, az egyik licenctulajdonostól a Liszt Ferenc téri Royal Étteremben.

A magyarországi döntőre múlt péntek este került sor az egykori Metró Klubban, a Dohány utcai Hipnotiq Lounge Barban. A győztes Polgár Dotti, 1. udvarhölgye Oldal Cintia, 2. udvarhölgye Juhász Julianna lett, de az olaszországi versenyen mindhárman azonos esélyekkel indulnak.

Külön díjasok: Miss Image Oldal Cintia, Miss Beauty Face Stasznyi Dorina, Miss Bikini Haász Hanna

 Visszatérve Perugiára Mintegy 80-100 belga, francia, albán, spanyol, román és természetesen olasz résztvevő lesz a magyarok mellett az egyhetes edzőtáborban, országonként maximum tíz hölgyet lehet nevezni.

A három magyar bombázó az elkövetkező időt olasz nyelvtanulással  tölti.  Bár a perugiai megméretésen angolul kell beszélniük, de a fogadó ország nyelvét is szeretnék elsajátítani. Az európai verseny már tíz éves, ott tartományonként rendezik a nyári elődöntőket, s hozzájuk csatlakoztak aztán folyamatosan a többi országból.

 A verseny első tíz helyezettje egyéves jól fizető olaszországi reklámszerződést kap. Tavaly albán lány nyert, Az estélyi ruhákat itthonról viszik amelyeket a kecskeméti Regina Desire  Női Fehérnemű  készíti, míg a fürdőruhákat és egyéb fellépő ruhákat, ékszereket az olasz házigazdák biztosítják számukra. A felkészülésben Kovács Nóra koordinátor és Fehérvári Dóri tavalyi első udvarhölgy is segíteni fog.

A hazai válogatón mintegy 80-100 lány indult. Köztük volt Sajtos Enikő mozgássérült modell is, aki becsülettel végigdolgozta a felkészítő tábort, de a pénteki döntőbe már nem került. Ott csak 14 lány mérkőzött meg a zsűri pontjaiért.

A péntek éjfélig tartó döntőn Roland énekelt , és Kingi Kevil szamba csapata is megdobogtatta a férfi szíveket. A lányok felvonulásait és a zsűri pontozásait követően Polgár Dotti is mikrofont ragadott és elkápráztatta a közönséget szép hangjával..

A Royal Éteremben tartott sajtótájékoztató  után míg közös fotónkat dedikálta arról kérdeztem mit jelent neki az éneklés ?

 Nagyon sokat  kiskoromtól énekelek, ezzel is szeretnék örömet szerezni az embereknek.

Példaképem Amy Winehouse hatszoros Grammy díjas angol énekes. Kedvenc számom You know Im not good  felelte a „ királynő” mosolyogva.

Szarvas István